Kesäillan kävely (1)

to 1.6. klo 17.10
Kivimuurin takana näkyy kukkiva puu sekä keskiaikaisen kirkon paanukattoa, seinää ja ovi.

Parolasta Pyhän Ristin kirkolle

Kesäkuussa järjestetään kolme "Kesäillan kävelyä" Parolasta lähiseudun kohteisiin. Ensimmäinen kävely on Pyhän Ristin kirkon pihaan, jossa lauletaan iltakuudelta Suvivirttä.

"Kesäillan kävely" on pienimuotoinen paikallinen pyhiinvaellus.  Reittiä voi toki kävellä omia aikojaankin, mutta tällä kertaa kuljemme yhdessä.
Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.  Riittää, kun saavut ajoissa lähtöpaikalle ja olet miettinyt, miten pääset määränpäästä kotiin, sillä yhteinen kävely on vain yhdensuuntainen.  Ota myös omaa evästä mukaan.  Kävelyn oppaalla on ensiapuvälineitä.  Sateen sattuessa kävellään sateessa.

Kesäkuun ensimmäisen illan kävelylle lähdetään kello 17.10 seurakuntatalon pihasta.  Kuljemme Parolasta Kalliolantien kautta Hurttalaan Pyhän Ristin kirkolle.  Kävelymatka yhteen suuntaan on 2,1 kilometriä, mihin kuluu aikaa puoli tuntia tai hieman yli.  Määränpäässä ehtii huokaista hetken ennen kuin Suvivirsi kajahtaa kello 18 kirkkopihassa.  (Samaan aikaan lauletaan samaa virttä eri paikoissa eri puolilla pitäjää.)

Kesäillan kävely ei ole urheilutapahtuma mutta vaatii kuitenkin liikuntakykyä ja jonkinlaista peruskuntoa.  Tavoitteena on kävellä noin 65 tai 70 metriä minuutissa.  Oppaana on kappalainen Jouni Salko, jolta voi kysyä lisätietoja puh. 044 7474050.

Seuraavat yhteiskävelyt ovat 4.6. Parolannummelle ja 11.6. Ihalempeen.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

(31.10.2023 asti)