Kesäillan kävely (2)

su 4.6. klo 17.10

Parolasta Parolannummelle

Pyhän Kolminaisuuden päivän iltana, puolustusvoimain lippujuhlan päivänä Kesäillan kävelyn kohteena on Parolannummen kenttäalttari.

Kesäillan kävely on pienimuotoinen paikallinen pyhiinvaellus.  Reittiä voi toki kävellä omia aikojaankin, mutta tällä kertaa kuljemme yhdessä.

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.  Riittää, kun saavut ajoissa lähtöpaikalle ja olet miettinyt, miten pääset määränpäästä kotiin, sillä yhteinen kävely on vain yhdensuuntainen.  Ota myös omaa evästä mukaan.  Oppaalla on ensiapuvälineitä.  Sateen sattuessa kävellään sateessa.

Kesäillan kävelylle lähdetään kello 17.10 seurakuntatalon pihasta.  Kuljemme Parolasta rautatieaseman alikulun kautta Hattulantielle ja edelleen Parolannummentielle.  Kävelymatka yhteen suuntaan on 3,2 kilometriä.  Määränpäässä kenttäalttarin luona kello 18 sotakamreeri Teuvo Mahrberg esittelee kenttäalttarin, ja sitten on vuorossa lyhyt iltahartaus.

Parolannummen kenttäalttari sijaitsee Teuvo Mahrbergin aukiolla.  Paikka näkyy Parolannummentielle osoitenumeron 299 kohdalla.

Kesäillan kävely ei ole urheilutapahtuma mutta vaatii kuitenkin liikuntakykyä ja jonkinlaista peruskuntoa.  Tavoitteena on kävellä noin 65 tai 70 metriä minuutissa.

 

 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

(31.10.2023 asti)