messu

mieshahmoa esittävä vanha veistos

Tyrvännön kirkko

viidentenätoista sunnuntaina helluntaista

Mies ei edes vastaa Jeesuksen kysymykseen, puuskahtaa vain:  Minulla ei ole ketään, ei yhtään ihmistä!  Oliko se enemmän hätää vai turhautumisen ja tympääntymisen huuto, mene ja tiedä, mutta kuinkas sitten kävikään?  Siitä kuulemme Johanneksen evankeliumista, viidennen luvun alusta.

Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Miikka Anttila.  Avustavana pappina on Jouni Salko ja kanttorina Ari Lehtonen.  Tervetuloa messuun Tyrväntöön!  (Illemmalla on sitten toinen messu Hattulan kirkossa.)

VIRRET:  327.  126.  329.  324: 1-.  227.  326: 1-2,9.  Tilaisuutta ei videokuvata, eikä siihen voi osallistua "etänä".

Kolehti kerätään Kansan Raamattuseuralle (KRS) nuoriso- ja opiskelijatyöhön sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Kuvassa Kristoforosta esittävä veistos Tyrvännön kirkossa.

Virkavapaalla 1.1.-31.12.2024