Lähettivierailu Etiopiasta

Kristiina ja Kai Ojala työssään Etiopiassa

Hattulan seurakuntatalo

Nimikkolähettiemme Kristiina ja Kai Ojalan vierailu Hattulan seurakuntatalolle

Etiopiasta kotimaahan palaavat Kristiina ja Kai:
"Lähetystyöntekijän elämässä Etiopiassa parasta meille on ollut mahdollisuus palvella yhdessä hengellisessä työssä, ja myös yhteys etiopialaisiin ja muihin erimaalaisiin lähetystyöntekijöihin. Ihmiset ovat täällä ystävällisiä ja hengellisyys aitoa ja näkyvää. Olemme viihtyneet töissämme ja niihin liittyvissä kohtaamisissa. Kotiseurakuntamme Mekane Yesus -kirkon kansainvälinen Redeemer-seurakunta on ollut meille tärkeä paikka nähdä ystäviä ja palvella muita. Myös Naomi-tyttäremme on tykännyt käydä siellä pyhäkoulussa."

Kristiinan ja Kain vierailulla saamme kuulla lisää lähetystyöntekijän arjesta Etiopiassa, laulaa yhdessä hengellisiä lauluja ja hiljentyä iltahartauteen. Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu.
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Musiikki Musiikki

Parolantie 45
13720 Parola

Lähetystyö ja aikuistyö. Määräaikaisen seurakuntapastorin tehtävät 31.12.2024 asti.