Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Ilmoittautumiskaavake täytettävä 15.4.2019 mennessä.

Lopullinen ryhmäjako tehdään toukokuussa ja tiedot kerhoryhmistä ja alkamispäivästä ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sähköpostilla tai kirjeitse toukokuun loppuun mennessä. Tämän vuoksi on tärkeää, että ilmoittautumiskaavakkeeseen on täytetty huolellisesti kaikki tiedot. Päiväkerhot alkavat syksyllä viikolla 35 (26.8. alkaen). Alkamispäivä riippuu kerhoryhmästä.

Kerhopaikka yritetään järjestää kaikille, jotka ilmoittautuvat 15.4.2019 mennessä. Elleivät kaikki ilmoittautuneet lapset mahdu kerhoihin ja joudumme tekemään karsintaa, niin lapset otetaan kerhoihin ikäjärjestyksessä, vanhimmasta nuorempaan. Yleensä kaikille ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneille on järjestänyt kerhopaikka.

Toiveet kerhoajoista otetaan huomioon vain, jos se on mahdollista. Sisaruksia koskevat toiveet otetaan huomioon aina.

Päiväkerhoon ilmoittautuvat vuosina 2014, 2015 ja 2016 syntyneet lapset eli 3-5-vuotiaat.

Huom! Jollei lapsesi tulekaan kerhoon ilmoittautumisesta huolimatta, muistathan kertoa siitä kesän aikana kirkkoherranvirastoon puh. 03-6311520 tai 12.8.2019 alkaen seurakunnan varhaiskasvatustoimistoon Heidi Mikkolalle puh. 044 7474310 tai sähköpostilla heidi.mikkola@evl.fi

Päiväkerhoon ilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.