Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Päiväkerhot kokoontuvat seurakuntatalossa (Parolantie 45, 13720 Parola)

Ilmoittautumisaika 25.4.2021 saakka. Ilmoittautua voi kotisivuillamme hattulanseurakunta.fi olevalla lomakkeella.

Päiväkerhot alkavat syksyllä viikolla 34 (23.8. alkaen). Alkamispäivä riippuu kerhoryhmästä. Kerhopaikka pyritään järjestämään kaikille viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneille.

Tiedot kerhoryhmistä ja alkamispäivästä ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla toukokuun puoleen väliin mennessä.

Päiväkerhot pyritään järjestämään niin, että kolmevuotiailla (synt. 2018) olisi oma ryhmä ja 4-5 vuotiailla oma (synt. 2017 ja 2016).

• Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2.5 tuntia kerrallaan. Aamupäiväkerho klo 09.00 – 11.30 ja iltapäiväkerho klo 13.00 – 15.30. (Kerhojen kokoontumisajat voivat muuttua)
  • 5 vuotiaille pyrimme järjestämään kolmannen kerhokerran viikossa. Viskarikerho on kaikilla 5 vuotiailla iltapäivällä. Siinä keskitymme harjoittelemaan asioita, jotka vahvistavat lasten taitoja esikoulua varten. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneiden lasten määrä sen sallii. Viskarikerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ilmoitus kerhosta tulee päiväkerhoryhmän tiedon yhteydessä.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon 2021-2022

Ryhmätoivomus: