Ilmoittautuminen perhekerhoon

Hattulan seurakunnan perhekerho

Perhekerhot kokoontuvat seurakuntatalossa (Parolantie 45 13720 Parola)

• Perhekerho aloitetaan aina vapaalla leikillä ja keskustelulla, sen jälkeen siirrytään hiljentymishetkeen. Teemme myös kädentöitä eli askartelemme. Askarteluhetken jälkeen on laulu-/liikuntahetki ja lopuksi kahvitellaan. Perhekerhon toiminta-ajatus on se, että koko perhe touhuaa yhdessä eli vanhemmat toimivat yhdessä lastensa kanssa.
  • Perhekerho kokoontuu maanantaisin klo 09.30 – 11.30 ja toinen ryhmä torstaisin klo 09.30-11.30. (Huom! muutokset kerhopäivissä ja -ajoissa mahdollisia) Voit myös ilmoittautua iltaperhekerhoon klo 17.00-19.00. Tämä järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävästi ja tuleva lukujärjestyksemme sen mahdollistaa.

• Ilmoittaudu perhekerhoihin 25.4.2021 mennessä.
  • Tiedustelut  perhekerhoon liittyvistä asioista: lastenohjaaja Johanna Pennanen 044 7474311 tai sähköposti johanna.pennanen@evl.fi
  • Perhekerhon kokoontumispäivä ja -aika syksyllä 2021 ilmoitetaan kerhoon tuleville sähköpostin kautta toukokuun puoleen väliin mennessä.

Tervetuloa seurakunnan perhekerhoihin!

Ilmoittautuminen perhekerhoon 2021-2022

Ryhmätoivomus
Voit valita useamman vaihtoehdon!