Tytöt ja pojat

Hyppää mukaan leirielämään!

Hattulan seurakunta järjestää lastenleirejä Tömäjärven leirikeskuksessa.

Kesällä 2019 juhannuksen jälkeisellä viikolla oli kolme lastenleiriä, ensin kaksi leiriä eka-, toka- ja kolmasluokkalaisille sekä niiden jälkeen leirin neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaisille.

Minihuilis (kesätauolla)

MiniHuilis on avointen ovien toimintaa sinulle, 4‒6 -luokkalainen.

Toiminta tapahtuu seurakunnan nuortentila Huiliksella, joka on nykyisin auki osoittessa Jaakonkuja 5. (Istanbul-ravintolan ja Näkökeskuksen kohdilta käänny oikealle nurkan taakse)

Ovet ovat taas syksyllä avoinna keskiviikkoisin kello 14‒17.

Huilikselta löytyy pleikkari ja lautapelejä, voit siis pelailla, askarrella, jutustella, tehdä läksyjä, nähdä kavereita.

Jätäthän herkut ja energiatuotteet pois tullessasi, sillä tarjolla on pientä välipalaa nälän osuessa kohdalle.

10-synttärit

Joka vuosi täyden kympin tytöt ja pojat juhlivat ensimmäistä kymppiään.

Seurakunta kutsuu sinut TÄYSI 10 -kirjeellä omiin juhliisi.

Koulut

Yhteistyö koulujen kanssa on vilkasta. Koulujen kanssa järjestetään säännöllisesti aamuhartauksia, vieraillaan oppitunneilla ja pidetään koululaisjumalanpalveluksia.
varhaisnuoria seurakunnan varhaisnuorten kerhossa
tyttö etualalla ja kaksi muuta varhaisnurta kouluikäistä huiliksessa