Alakouluikäiset

Kulmakivi

Kulmakivi eli nuortentila on avoinna sinulle 4.‒6. -luokkalainen keskiviikkoisin klo 14-17.

"MiniKulmiksen" kevätkausi pyörähti käyntiin maaliskuussa 2022 ja jatkaa toukokuun loppupuolelle.

Toiminta tapahtuu seurakuntatalossa, Parolantie 45. Sisäänkäynti nuorten ja lasten tilan ovesta.

Tilasta löytyy pleikkari ja lautapelejä, voit siis pelailla, askarrella, jutustella, tehdä läksyjä, nähdä kavereita.

Jätäthän herkut ja energiatuotteet pois tullessasi, sillä tarjolla on pientä välipalaa nälän osuessa kohdalle.

Koulut

Koulujen kanssa järjestetään säännöllisesti aamuhartauksia, vieraillaan oppitunneilla ja pidetään koululaisjumalanpalveluksia.

10-synttärit

Hattulan seurakunta kutsuu vuosittain 10 vuotta täyttävät kymppisynttäreille!!

Synttärit järjestetään syksyisin ja kutsut lähetetään synttärisankareille koteihin.

Hyppää mukaan leirielämään!

Hattulan seurakunta järjestää lastenleirejä Tömäjärven leirikeskuksessa.

Kesän 2022 leiripäivät ovat seuraavasti:

Ensimmäinen 1.-3. luokkalaisten leiripäivä ke 29.6.2022

Toinen 1.-3. luokkalaisten leiripäivä to 30.6.2022

4.-6. luokkalaisten leiripäivä pe 1.7.2022

Ilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan kouluilla, Hattulan seurakunnan nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa

varhaisnuoria seurakunnan varhaisnuorten kerhossa
tyttö etualalla ja kaksi muuta varhaisnurta kouluikäistä huiliksessa

1-3. luokkalaisten kerho alkaa!!

Kerho kokoontuu tiistaisin 8.3. alkaen klo 14–16.00 seurakuntatalolla ja jatkuu 24.5. saakka. Kerhossa puuhastellaan, leikitään ja nautitaan yhdessäolosta. Tarjolla on välipalaa ja kerho on maksuton. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Mukaan pääset ilmoittautumalla alla olevasta linkistä. Lisätietoja lastenohjaajajilta Johannalta (044 7474 311) ja Henniltä (044 7474 312).

Ilmoittautuminen kerhoon

Parolantie 45