Tytöt ja pojat

Minihuilis

MiniHuilis on suljettu toistaiseksi koronatilanteen takia. Seuraamme tilannetta.

MiniHuilis on avointen ovien toimintaa sinulle, 4‒6 -luokkalainen.

Toiminta tapahtuu seurakunnan nuortentila Huiliksella, joka on nykyisin auki osoittessa Jaakonkuja 5. (Istanbul-ravintolan ja Näkökeskuksen kohdilta käänny oikealle nurkan taakse)

Ovet ovat avoinna keskiviikkoisin kello 14‒17.

Huilikselta löytyy pleikkari ja lautapelejä, voit siis pelailla, askarrella, jutustella, tehdä läksyjä, nähdä kavereita.

Jätäthän herkut ja energiatuotteet pois tullessasi, sillä tarjolla on pientä välipalaa nälän osuessa kohdalle.

Koulut

Yhteistyö koulujen kanssa on vilkasta. Koulujen kanssa järjestetään säännöllisesti aamuhartauksia, vieraillaan oppitunneilla ja pidetään koululaisjumalanpalveluksia.

10-synttärit

Hattulan seurakunta kutsuu vuosittain 10 vuotta täyttävät kymppisynttäreille!!
Vuonna 2009 syntyneiden kemut pidettiin Hattulan kirkossa 1.10.2019.  Seuraavalle ikäluokalle kutsut tulevat aikanaan... ...hyvää kannattaa odottaa!

Hyppää mukaan leirielämään!

Hattulan seurakunta järjestää lastenleirejä Tömäjärven leirikeskuksessa.

Vuoden 2020 leireistä tietoa myöhemmin. Seuraamme korona-tilannetta.

varhaisnuoria seurakunnan varhaisnuorten kerhossa
tyttö etualalla ja kaksi muuta varhaisnurta kouluikäistä huiliksessa