Tytöt ja pojat

Hyppää mukaan leirielämään!

Hattulan seurakunta järjestää juhannuksen jälkeisellä viikolla Tömäjärven leirikeskuksessa kolme lastenleiriä, ensin kaksi leiriä eka-, toka- ja kolmasluokkalaisille sekä niiden jälkeen leirin neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaisille.

Pienempien leirit toteutetaan 25.-26. ja 27.-28. kesäkuuta.  Isompien leiri on 29.-30. kesäkuuta 2019.  Leirin hinta on 10 euroa.

HUOM!  Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 22. toukokuuta 2019.  (Aikaisempia ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.)  Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen joonas.oja[ät]evl.fi (eikä suinkaan siihen perinteiseen carita-osoitteeseen...)

Kerro sähköpostiviestissä, mille leirille ilmoittaudutaan (eka-, toka- ja kolmasluokkalaiset vain jommalle kummalle leirille) sekä lähtijän nimi, osoite, ikä, mahdolliset allergiat tai sairaudet lääkityksineen sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä; kullekin leirille otetaan 25 leiriläistä.  Jokaiseen sähköpostiin vastataan.  Mikäli ilmoittautumiseen ei ole tullut vastauspostia vuorokauden sisällä, ota yhteyttä.  Leirille otetut saavat myöhemmin leirikirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet aikatauluista ja tarvikkeista.

Kesää odotellessa... :)

Minihuilis

MiniHuilis on avointen ovien toimintaa sinulle 4‒6 -luokkalainen.

Toiminta tapahtuu seurakunnan nuortentila Huiliksella, joka on nykyisin auki osoittessa Jaakonkuja 5. (Istanbul-ravintolan ja Näkökeskuksen kohdilta käänny oikealle nurkan taakse)

Ovet ovat avoinna keskiviikkoisin kello 14‒17.

Huilikselta löytyy pleikkari ja lautapelejä, voit siis pelailla, askarrella, jutustella, tehdä läksyjä, nähdä kavereita.

Jätäthän herkut ja energiatuotteet pois tullessasi, sillä tarjolla on pientä välipalaa nälän osuessa kohdalle.

10-synttärit

Joka vuosi täyden kympin tytöt ja pojat juhlivat ensimmäistä kymppiään.

Seurakunta kutsuu sinut TÄYSI 10 -kirjeellä omiin juhliisi.

Koulut

Yhteistyö koulujen kanssa on vilkasta. Koulujen kanssa järjestetään säännöllisesti aamuhartauksia, vieraillaan oppitunneilla ja pidetään koululaisjumalanpalveluksia.
varhaisnuoria seurakunnan varhaisnuorten kerhossa
tyttö etualalla ja kaksi muuta varhaisnurta kouluikäistä huiliksessa