Kuorokelloja voi tulla soittamaan, vaikkei aikaisempaa kokemusta soittamisesta olisikaan!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten.

Kokoonnuimme viimeksi 28.4.2019 ja soitimme kuorokelloja messussa Hattulan kirkossa. Kiiros mukana olleille!

Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei myöskään tarvita; myös pienet lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä. Kokoonnumme noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

Harjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen taas pe 2.8. klo 16.

Myös uusia soittajia otetaan mielellään mukaan. Tervetuloa!

Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.