Kaikille avoin kelloyhtye Hattulan kirkossa 24.3. ja 28.4. Tervetuloa mukaan!

Kuorokelloja voi tulla soittamaan, vaikkei aikaisempaa kokemusta soittamisesta olisikaan!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin silloin, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee: "Kaikille avoin kelloyhtye".  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten.

Kokoonnumme kirkossa sunnuntaina 24.3.2019 klo 9.30 ja 28.4.2019 klo 9.30. Ja soitamme kuorokelloja sitten klo 10 alkavassa messussa.

Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei tarvita; myös pienet lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä. Kokoonnumme noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

Harjoitukset Hattulan kirkossa yleensä perjantaisin klo 16, mutta harjoituksia ei kuitenkaan pidetä pe 15.2., 8.3., 5.4. eikä 19.4., koska silloin Hattulan kirkossa on muita tilaisuuksia, joihin musiikkiryhmäläistenkin toivotaan osallistuvan.

Myös uusia soittajia otetaan mielellään mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.