Kaikille avoin kelloyhtye

Kiitos viimeisestä 8.4.2018! Tervetuloa taas seuraavan ilmoituksen mukaan soittamaan, vaikkei aikaisempaa kokemusta soittamisesta olisikaan!

Kaikkia seurakuntalaisia kutsutaan osallistumaan Kaikille avoimiin kelloyhtyeisiin.  Chimes-kelloja eli kuorokelloja (putkikäsikelloja) soitetaan silloin helposti, ilman nuotteja, rennosti kanttorin viittauksia seuraten.

Osallistuminen Kaikille avoimeen kelloyhtyeeseen ei vaadi sitoutumista useampiin kokoontumisiin, eikä ilmoittautumista. Aiempaa soittokokemusta tai erityisiä taitoja ei tarvita; myös pienet lapset voivat musisoida Kaikille avoimessa kelloyhtyeessä.

Lisätietoja voi tiedustella Elina-kanttorilta, puh. 040 830 9068.

Keskiaikainen kelloyhtye

Nuoteista soittava kelloyhtyeemme aloitti harjoitukset chimes-kelloilla Hattulassa alkuvuodesta 2014. Innostuimme soittamaan erityisesti keskiaikaisia ja 1500-luvun sävelmiä.

HUOM! Ei kelloharjoituksia pe 7.9. Hattulan kirkossa!

Harjoitukset jatkuvat 14.9.2018 perjantaisin klo 15-16 Hattulan kirkossa, os. Kirkkotie 29. Myös uusia soittajia otetaan mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.