Muualla kuin Hattulan seurakunnassa rippikoulun suorittavat:

Vaikka suoritat rippikoulun leirijakson muualla kuin Hattulan seurakunnan järjestämällä leirillä, kuuluu rippikoulun suorittamiseen, myös seurakuntaan tutustumisjakso, joka suoritetaan kotiseurakunnassa. Sinun tulee osallistua seuraaviin tilaisuuksiin saadaksesi todistuksen seurakuntaan tutustumisesta:

Seurakuntaan tutustumisjakso

• Juonnettu Jumis 31.1. klo 10 @ YouTube & WhatsApp
  • Ryhmän alkutapaaminen + ehtoollisopetus: 3.2. klo 17-20 @ seurakuntatalo
  • Nuortenilta: 25.3. klo 16-20 @ seurakuntatalo
  • Jumalanpalvelus (ehtoollisella käynti): 11.4. klo 15.30-18 @ Hattulan kirkko
  • Rippikoulukonsertti: 21.4. klo 17-20 @ Hattulan kirkko
  • Diakonia & lähetys tunnit: 29.4 klo 17-20 @ Hattulan kirkko
  • Jumalanpalvelus (itse toteutettu): 13.5. klo 9-12 @ Hattulan kirkko

Yhteyshenkilö:

Aleksi Riikonen p.040 827 7635, aleksi.riikonen@evl.fi

Ole yhteydessä mikäli nuoresi ei pääse osallistumaan johonkin edellä mainituista tilaisuuksista, niin sovimme korvaavista tehtävistä. (Huom! tapaamiset ovat kaikkein mielekkäin tapa suorittaa rippikoulu)

Huom!

Elämme poikkeusaikoja, joten muutokset tilaisuuksiin ovat mahdollisia ja niistä tiedoitetaan sähköpostilla tai nuorelle heille luodussa whatsapp-ryhmässä.