Soittaja Hattulan Pyhän Ristin kirkossa

Musiikkia

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Kanttori Elina Remes on yleensä parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Muulloinkin voi jättää viestejä sähköpostitse (etunimi.sukunimi@evl.fi) tai puhelimitse (040 830 9068). Kiitos yhteydenotosta!

Seurakunnan musiikkiryhmistä löytyy tietoa tapahtumailmoituksista ja seuraavien linkkien takaa:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Tulisitko joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Kanttori Elina Remes on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi@evl.fi tai puhelimitse/ tekstiviesteillä puh. 040 830 9068.

Riparilaulut tauolla

​​​​​​​Kannattaa seurata seurakunnan tapahtumailmoituksia, joissa ilmoitetaan tilaisuuksista taas, kun toimintaa voidaan järjestää avoimin ovin.

Lisää voi tarvittaessa tiedustella Elina-kanttorilta... Elina Remes puh. 040 830 9068 tai etunimi.sukunimi ät evl.fi.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

postiosoite: Parolantie 45
13720 PAROLA

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.