Musiikkia

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Tulisitko joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Kanttori Elina Remes on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi ät evl.fi tai puhelimitse/ tekstiviesteillä puh. 040 830 9068.

Riparilaulut jatkuvat Hattulan kirkossa taas 11.9. klo 18

​​​​​​​Tervetuloa silloin mukaan laulamaan lauluja Nuoren seurakunnan veisukirjasta 2020!

Pe 11.9.2020 Suomessa vietetään myös valtakunnallista kirkkomusiikin päivää ja koko vuosi juhlitaan 50-vuotiasta Nuoren seurakunnan veisukirjaa.

Lisää voi tarvittaessa tiedustella Elina-kanttorilta,

Elina Remes puh. 040 830 9068 tai etunimi.sukunimi ät evl.fi.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.