Tietoa meistä

Näiltä sivuilta löydät tietoa useimmin hoidettavista asioista. Asiasi on meilleä tärkeä, ja olemme seurakuntalaisia varten kaikissa elämän tilanteissa.

Ollaan yhteydessä!

Kanta-Hämeessä pandemiassa siirryttiin kiihtymisvaiheeseen 23.7.

Kiihtymisvaiheeseen siirryttäessä osallistujamäärää ei rajoitettu. Osallistujien ja seurueiden on vältettävä lähikontaktia toisiinsa, kun sisätiloissa on yli 10 ja rajatuissa ulkotiloissa yli 50 henkilöä. Kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset suositellaan toteuttamaan siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Kasvomaskeja suositellaan käytettävän sisätiloissa, joissa lähikontaktia ei voida välttää.  Yleisötilaisuuksissa ja ryhmäharrastustoiminnassa suositellaan noudatettavaksi tartuntatautilain kohtaa 58c, jonka mukaan asiakkailla ja osallistujilla on oltava mahdollisuus käsien puhdistamiseen, heille annetaan toimintaohjeet mm. turvaväleistä ja käsien puhdistamisesta ja pintojen puhdistusta tehostetaan.

Tällä hetkellä kokoontumisien yläraja määräytyy tilan mukaan. Kirkkotiloissa voidaan järjestää jumalanpalveluksia, tapahtumia ja kirkollisia toimituksia.

Tilojen henkilömääräsuositukset ovat seuraavat:

• Hattulan kirkko 220 henkilöä
  • Tyrvännön kirkko 100 henkilöä
  • Pyhän Ristin kirkko 50 henkilöä
  • Vuohiniemen rukoushuone 30 henkilöä
  • Hattulan seurakuntatalo 25 henkilöä

Myös kotikasteissa pitää varmistaa mahdollisuus turvavälien pitämiseen.

Kaikissa tilaisuuksissa on turvavälien lisäksi edelleen noudatettava hyvää käsihygieniaa ja myös kasvomaskien käyttöä suositellaan .

Lisätietoja seurakuntatoimistosta p. 03 6311 520 hattula.seurakunta@evl.fi tai vs. kirkkoherra Miikka Anttila 050 3791 227.