Haemme seurakuntatoimistoon TOIMISTOSIHTEERIÄ

Hattulan seurakunta hakee monipuoliseen tehtävään toimistosihteeriä. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja/tai riittäväksi katsottua työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Toimistosihteerin tehtävänä on huolehtia erilaisista seurakuntatoimiston asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä.  Työhön kuuluu mm. kirkollisten toimitusten ja eri tilojen varaukset, laskutus, tiedottamiseen liittyvät tehtävät sekä hautatoimen eri tehtävät.

Edellytämme hakijalta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Olet täsmällinen ja työskentelet mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Tehtävä on vakituinen ja työaika on 36 t 15 min/viikko. Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan (vähintään 2 220,08€/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan harkinnanvaraista euromääräistä kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella (enintään 313,00 €/kk). Hattulan seurakunnan työntekijöillä on käytössään kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 5.10.2022 sähköpostitse: virpi.jarvinen@evl.fi. Haastattelut kutsutuille viimeistään viikolla 40.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Virpi Järvinen, 045 6578 777, virpi.jarvinen@evl.fi  tai talouspäällikkö Tia Kymäläinen, 044 7474 307, tia.kymalainen@evl.fi