Haemme SEURAKUNTAMESTARIA

Hattulan seurakunta hakee monipuoliseen ja laaja-alaiseen seurakuntamestarin tehtävään henkilöä, jolla on Seurakunta- tai hautauspalvelualan ammattitutkinto tai muu soveltuva ammattitutkinto ja/tai vastaavaa työkokemusta suntion tehtävistä. Kiinteistö- ja hautatoimen osaaminen luetaan eduksi.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Valinnassa painotetaan asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu pääasiassa suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa, sekä lisäksi hautatoimen ja kiinteistöhoidon tehtäviä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä.

Tehtävien hoito edellyttää traktorinajotaitoa tai valmiutta sen opetteluun. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtäväkohtainen peruspalkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut kutsutuille 5.6.2019.

Hakemukset liitteineen 24.5.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen: Hattulan seurakunta, Tia Kymäläinen, Pappilanniementie 9, 13880 Hattula tai s-postilla tia.kymalainen@evl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tia Kymäläinen, 044 7474 307, tia.kymalainen@evl.fi tai kirkkoherra Virpi Järvinen, 045 6578 777, virpi.jarvinen@evl.fi.

Kesätyöhaku kesälle 2019 on päättynyt

Käsittelemme hakemukset ja ilmoitamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.