Kesätyöhaku vuodelle 2021 on päättynyt.

Haemme TOIMISTOSIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen

Hattulan seurakunta hakee monipuoliseen tehtävään toimistosihteeriä. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja riittäväksi katsottua työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Toimistosihteerin tehtävänä on huolehtia erilaisista seurakuntatoimiston asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä.  Työhön kuuluu mm. kirkollisten toimitusten ja eri tilojen varaukset, laskutukset, tiedottamiseen liittyvät tehtävät sekä hautatoimen eri tehtävät.

Edellytämme hakijalta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Olet täsmällinen ja työskentelet mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Työaika on 36 t 15 min/viikko ja palkkaus KirVESTES:n mukainen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 30.3.2021 mennessä sähköpostitse: virpi.jarvinen@evl.fi. Haastattelut kutsutuille viikolla 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Virpi Järvinen, 044 6578 777, virpi.jarvinen@evl.fi