Tömäjärven leirikeskus

Tömäniementie 38 , 13500 Hämeenlinna

Tömäjärven leirikeskus

Tömäjärven rannalla olevassa leirikeskuksessa pidetään erityisesti lasten ja nuorten leirejä. Mökeissä on majoitustilaa 36 hengelle. Lisäksi Pomolasta löytyy huoneita ohjaajille. Päärakennuksessa on ruokala/luokkatila, keittiö, wc ja varastotilaa. Saunalla on tilava takkahuone. Leirikeskuksessa on myös tunnelmallinen leirikirkko.

Mökkejä on 6 kpl joissa yhteensä 36 majoituspaikkaa
- ei vesijohtoa
- ei lakanoita, peittoja (vain patjat ja tyynyt)
- ei wc:tä tai suihkutiloja (löytyvät päärakennuksesta sekä saunalla ulkovarastosta)
Pomola ei sisälly leirikeskuksen vuokraukseen. Hinnasto.

Leirikeskus on lähinnä seurakunnan omassa käytössä, mutta sitä vuokrataan myös ulkopuolisille. WC-tilat löytyvät ainoastaan päärakennuksesta. Leirikeskuksen portit ovat suljettuna silloin, kun siellä ei ole leiriä.

Ajo-ohje: Tiiriöntieltä lähdetään Parolasta tullessa oikealle Parolantielle, josta käännytään Vuorentaantielle vasemmalle eli Vanhaa Härkätietä Renkoon päin noin 7 km.

Käännytään oikealle viitan kohdalta, jossa lukee ”Leiri, srk Hattula”. Huomioi, että alueella on asutusta ja 30km/h nopeusrajoitus. Risteyksestä on matkaa noin 1km, kunnes saavut keltaisen päärakennuksen eteen.

Huom! Ethän käänny vielä risteyksestä, jossa kyltissä lukee ”Tömäjärvi”.

Tömäniementie 38, 13500 Hämeenlinna

Kinkerit

Valteen-Salimäen kinkerit jäivät keväällä pitämättä poikkeustilan vuoksi, mutta nyt on mahdollista kokoontua, kun on tila, jossa voimme pitää turvavälejä. Kinkerit järjestetään poikkeuksellisesti toisella puolen pitäjää, Tömäjärven leirikeskuksen päärakennuksessa. Tervetuloa nauttimaan nyyttikesteistä ja yhdessäolosta, laulamaan virsiä ja perehtymään tämän vuoden kinkeriaiheeseen.