Tömäjärven leirikeskus

Tömäniementie 38 , 13500 Hämeenlinna

Tömäjärven leirikeskus

Tömäjärven rannalla olevassa leirikeskuksessa pidetään erityisesti lasten ja nuorten leirejä. Mökeissä on majoitustilaa 36 hengelle. Lisäksi Pomolasta löytyy huoneita ohjaajille. Päärakennuksessa on ruokala/luokkatila, keittiö, wc ja varastotilaa. Saunalla on tilava takkahuone. Leirikeskuksessa on myös tunnelmallinen leirikirkko.

Mökkejä on 6 kpl joissa yhteensä 36 majoituspaikkaa
- ei vesijohtoa
- ei lakanoita, peittoja (vain patjat ja tyynyt)
- ei wc:tä tai suihkutiloja (löytyvät päärakennuksesta sekä saunalla ulkovarastosta)
Pomola ei sisälly leirikeskuksen vuokraukseen. Hinnasto.

Leirikeskus on lähinnä seurakunnan omassa käytössä, mutta sitä vuokrataan myös ulkopuolisille. WC-tilat löytyvät ainoastaan päärakennuksesta. Leirikeskuksen portit ovat suljettuna silloin, kun siellä ei ole leiriä.

Ajo-ohje: Tiiriöntieltä lähdetään Parolasta tullessa oikealle Parolantielle, josta käännytään Vuorentaantielle vasemmalle eli Vanhaa Härkätietä Renkoon päin noin 7 km.

Käännytään oikealle viitan kohdalta, jossa lukee ”Leiri, srk Hattula”. Huomioi, että alueella on asutusta ja 30km/h nopeusrajoitus. Risteyksestä on matkaa noin 1km, kunnes saavut keltaisen päärakennuksen eteen.

Huom! Ethän käänny vielä risteyksestä, jossa kyltissä lukee ”Tömäjärvi”.