Tyrvännön kirkko

Kirkkomäki 10 , 14620 Tyrväntö

Tyrvännön kirkkoon on mahdollista tutustua kesän 2020 aikana. Opas on paikalla lauantaisin klo 11-17 kesä- ja heinäkuussa (ei 20.6.) Tervetuloa!

Tyrvännön kirkko

Kirkko on valmistunut vuonna 1801 ja toiminut itsenäisen Tyrvännön seurakunnan kirkkona vuoteen 1970 asti, jolloin Tyrväntö liittyi Hattulaan. Kirkko on puinen ristikirkko. Vanhasta Lepaan kirkosta ovat peräisin alttaritaulut, puinen Kristoforos ja kirkonkellot.

Kirkossa pidetään Hattulan seurakunnan pääjumalanpalvelus kerran kuussa. Lisäksi kirkkoa käytetään kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Pysäköintialue on Tyrvännöntien varressa. Esteetön kulku Tyrvännöntien puoleisesta ovesta irrallista luiskaa pitkin.

ulko-WC hautausmaan ulkorakennuksessa

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö

messu apostolien päivänä, Tyrvännön kirkkopyhä

Heinäkuun toinen sunnuntai, joka on perinteinen Tyrvännön kirkkopyhä, on tänä vuonna apostolien päivä. "Kuka minä teidän mielestänne olen?" kysyy Jeesus. Pietarin vastauksen tiedämme – mitä sinä vastaat?