Tyrvännön kirkko

Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö

Tyrvännön kirkko Kirkko on valmistunut vuonna 1801 ja toiminut itsenäisen Tyrvännön seurakunnan kirkkona vuoteen 1970 asti, jolloin Tyrväntö liittyi Hattulaan. Kirkko on puinen ristikirkko. Vanhasta Lepaan kirkosta ovat peräisin alttaritaulut, puinen Kristoforos ja kirkonkellot.

Kirkossa pidetään Hattulan seurakunnan pääjumalanpalvelus kerran kuussa. Lisäksi kirkkoa käytetään kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Pysäköintialue on Tyrvännöntien varressa. Esteetön kulku Tyrvännöntien puoleisesta ovesta irrallista luiskaa pitkin.

ulko-WC hautausmaan ulkorakennuksessa
Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö

messu

yhdeksäntenätoista sunnuntaina helluntaista

Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö

pyhäinpäivän messu

"Autuaita kärsivälliset, he perivät maan. Autuaita ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano: heidät ravitaan. Autuaita ne, jotka toisia armahtavat: heidät armahdetaan."