Tyrvännön kirkko

Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö

Kirkossa pidetään Hattulan seurakunnan pääjumalanpalvelus kerran kuussa. Lisäksi kirkkoa käytetään kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Pysäköintialue on Tyrvännöntien varressa. Esteetön kulku Tyrvännöntien puoleisesta ovesta irrallista luiskaa pitkin.

Kirkko on valmistunut vuonna 1801 ja toiminut itsenäisen Tyrvännön seurakunnan kirkkona vuoteen 1970 asti, jolloin Tyrväntö liittyi Hattulaan. Kirkko on puinen ristikirkko. Vanhasta Lepaan kirkosta ovat peräisin alttaritaulut, puinen Kristoforos ja kirkonkellot.

ulko-WC hautausmaan ulkorakennuksessa

Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Kauneimmat joululaulut

On jo viideskymmenes adventin aika, kun Kauneimmat joululaulut kajahtavat Suomen seurakunnissa Suomen Lähetysseuran toimittamista vihkoista, Lähetysseuran joulukeräyksen hyväksi. Tekee hyvää!

aattokirkko

Jouluaattona, kun vielä on valoisaa, kokoonnutaan lyhyehköön jumalanpalvelukseen Tyrvännössä. Adventin aika vaihtuu joulun evankeliumiin. Ehtoollista emme vietä.

Loppiaisen tiernapoikakirkko

"Tähti se kulukeepi itäiseltä maalta, itäiseltä maalta. Sanomaton kirkkaus se ulos loisti..." ‒ Tervetuloa Tyrväntöön jumalanpalvelukseen, jossa laulamme yhdessä perinteisen Tiernapojat -kuvaelman lauluja.