Haemme vakituiseen työsuhteeseen EMÄNTÄ-VAHTIMESTARIA

Hattulan seurakunta hakee monipuoliseen Emäntä-vahtimestarin tehtävään henkilöä, jolta toivomme soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai vastaavaa työkokemuksella hankittua ammattitaitoa. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelulähtöistä asennetta, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työtehtäviin kuuluu emännän, siivoojan sekä vahtimestarin tehtäviä seurakunnan eri toimipisteissä.

Työajat ovat pääsääntöisesti klo 7.00 - 18.00 välisenä aikana. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työaika on järjestetty jaksotyöaikana: 38 t 45 min/viikko, kolmen viikon tasoitusjakso 116,25 t (ma-su). Tehtäväkohtainen peruspalkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, joustavuutta, asiakaspalvelutaitoa sekä it-osaamisen perusteita. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta, hygieniatodistus sekä salmonellatodistus. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri toimipisteiden välillä, joten ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä sekä halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 27.10.2019 mennessä sähköpostitse: tia.kymalainen@evl.fi. Haastattelut kutsutuille viikolla 44.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tia Kymäläinen, 044 7474 307, tia.kymalainen@evl.fi.