Perhekerho

Perhekerho kokoaa yhteen lapsia ja heitä hoitavia aikuisia. Mukana on äitejä, isiä ja isovanhempia. Kerhossa aikuiset ja lapset ovat koko ajan yhdessä. Ohjaajat ovat suunnitelleet ohjelmaa ja he myös vastaavat koko tilaisuuden sujumisesta.

Perhekerho aloitetaan aina vapaalla leikillä ja keskustelulla, sen jälkeen siirrytään hiljentymishetkeen. Teemme myös kädentöitä eli askartelemme. Askarteluhetken jälkeen on laulu-/liikuntahetki ja lopuksi kahvitellaan. Perhekerhon perusperiaate on se, että koko perhe touhuaa yhdessä eli vanhemmat toimivat yhdessä lastensa kanssa. Näin lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus vahvistuu.

Perhekerhoryhmät kokoontuvat maanantaisin tai torstaisin klo 10.00 – 12.00 Puuhiksella (Parolantie 37 13720 Parola, entisen Valintatalon päädyssä).

Perhekerho tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä, ja osallistujat voivat keskustella toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Ilmoittautuminen on keväällä. Kesken kerhokauden vapaita paikkoja voi tiedustella lastenohjaaja Johanna Pennaselta puh 044 7474311

Kuva lapsesta sytyttämässä kynttilää
kuva lasten leikeistä
Kerhot kokoontuvat Puuhiksella (Parolantie 37)

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Parolantie 45
13720 Parola

Vastuualue perhekerhot sekä päivähoitoyhteistyö