nuoria ruohikolla iloisena riparilla

Nuorille

Seurakunnan nuorisotyö on kristillistä kasvatustyötä, jonka tavoitteena on antaa tukea niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Nuorten toiminta on avointa kaikille, me emme kysy kuulutko seurakuntaan vai et.

Nuorten avoimet ovet 1318 -vuotiaille

Huiliksen kevätkauden avauksesta ilmoitetaan lähiaikoina.

Tuu hengaileen, pelaileen lautapelejä tai pleikkaria, juttelemaan, tekemään läksyjä ...

Huilikselle pääset kun olet Parolan keskustassa ja suuntaat Parolantie 45:n.

Huiliksella nähdään! :)

Vuoden 2021 rippikoulu Hattulan seurakunnassa:

Koronavirusepidemia aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä vuoden 2021 rippikouluhin. Lähtökohtaisesti tilaisuudet pidetään ilmoitettuina aikoina, mutta poikkeusjärjestelyihin on syytä varautua. Esimerkiksi Juonnettuun jumikseen 31.1.2021 osallistutaan Hattulan seurakunna YouTube kanavalla.

Kiinnitetään huomiota terveyteen ja turvallisuuteen.

Rippikoulutapaamisissa pidetään turvavälejä ja maskeja, myös käsihygieniasta huolehditaan. Tässä tilanteessa on erittäin tärkeää, että kipeänä ei tulla tilaisuuksiin.

LISÄTIETOJA: www.hattulanseurakunta.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulut

huilis nuortentilan logo