Hattulan seurakunnan kesätyöpaikat 2024

Hautausmaan kesätyöntekijöiden ja kirkon oppaiden kesätyöhaku käynnissä 3.1.-25.2.2024 osoitteessa kirkkorekry.fi.

Hautausmaan kesätyöntekijä-hakuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkon opas-hakuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kahden viikon kesätyötä haetaan alla olevalla lomakkeella.

Kun täytät ja lähetät hakemuksen, varmistathan että sivun alareunaan tulee viesti "Kiitos hakemuksesta! Tietojen vastaanottaminen onnistui. Kiitos lomakkeen täyttämisestä." Lisäksi jokaiselle lähetetään muutaman päivän sisällä sähköposti, jossa varmistetaan että hakemus on tullut perille. Mikäli et saa näitä ilmoituksia, lähetä hakemus uudestaan.

Kahden viikon kesätyö hautausmaalla

Kirkon alojen Tutustu työelämään ja tienaa –sopimuksen voimassaolo on päättynyt. Tarjoamme kuitenkin muutamalle reippaalle peruskoululaiselle tai toisen asteen opiskelijalle harjoittelua vastaavan kesätyöpaikan. Tavoitteena on antaa nuorelle mahdollisuus tutustua työelämään käytännön työtehtävien kautta.

Työ sisältää enimmäkseen reipasta ulkotyötä hautausmailla, säällä kuin säällä. Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa (kymmenen työpäivää) kesä-elokuun aikana. Viikottainen työaika on 33,25 t ja palkka kahdelta viikolta 553,95 €.

Haku alla olevalla lomakkeella. Hakuaika päättyy 25.2.2024. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse. Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja: talouspäällikkö Tia Kymäläinen 044-7474 307, tia.kymalainen@evl.fi.

Kesätyöpaikkahakemus

Hattulan seurakunta

Millä kahden viikon jaksolla voisit olla töissä
Voit valita useamman kohdan