Hattulan seurakunnan kesätyöpaikat 2021

1. Hautausmaan kesätyöntekijät

Hattulan seurakunta hakee monipuolisista ulkoilmatöistä kiinnostuneita ja työtä pelkäämättömiä kesätyöntekijöitä. Työtä tehdään kolmella eri seurakunnan hautausmaalla.

Työtehtäviin kuuluu hautausmaiden yleishoito sekä hautojen hoito, mm. kitkentä, kasvien istutus ja kastelu, nurmikoiden leikkaus ja haravointi.

Työsuhteen kesto on 1-5 kk touko- ja syyskuun aikana. Viikottainen työaika on 32,25 t ja nuorten kesätyöntekijöiden kuukausipalkka 1 200 €. Tehtävässä on koeaika.

Hakijan tulee olla työsuhteen alkaessa vähintään 16 vuotta täyttänyt. Edellytämme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Odotamme hienotunteista käytöstä ja valmiutta haudoilla vierailevien omaisten kohtaamiseen.

Arvostamme aikaisempaa alan kokemusta vastaavista töistä sekä käyttökokemusta puutarhakoneista (ruohonleikkuri, trimmeri).

Haku alla olevalla lomakkeella. Hakuaika päättyy 7.3.2021. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.

Lisätietoja: talouspäällikkö Tia Kymäläinen 044-7474 307, tia.kymalainen@evl.fi.

2. Kahden viikon kesätyö hautausmaalla

Kirkon alojen Tutustu työelämään ja tienaa –sopimuksen voimassaolo on päättynyt. Tarjoamme kuitenkin muutamalle reippaalle peruskoululaiselle tai lukiolaiselle harjoittelua vastaavan kesätyöpaikan. Tavoitteena on antaa nuorelle mahdollisuus tutustua työelämään käytännön työtehtävien kautta..

Työ sisältää enimmäkseen reipasta ulkotyötä hautausmailla, säällä kuin säällä. Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa (kymmenen työpäivää) kesä-elokuun aikana. Viikottainen työaika on 32,25 t ja palkka kahdelta viikolta 400 €.

3. Pyhän Ristin kirkon oppaat

Haemme historiasta ja kirkkohistoriasta kiinnostuneita sekä asiakaspalveluhenkisiä kesäoppaita Hattulan Pyhän Ristin kirkolle.

Työtehtäviin kuuluu mm. kulttuurihistoriallisesti merkittävän Pyhän Ristin tiilikirkon esittely matkailijaryhmille sekä asiakas- ja myyntityö. Kirkko on avoinna 15.5.-15.8.2021 välisen ajan päivittäin klo 11-17.

Työsuhteen kesto on 15.5. – 15.8.2021. Viikottainen työaika on 28 t (ma-su) ja palkkaus Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä ulospäinsuuntautuneisuutta ja esiintymiskykyä. Muu kielitaito ja vastaavat aiemmat tehtävät katsotaan eduksi.

Kesätyöpaikkahakemus

Hattulan seurakunta