Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat toimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhotoiminnassa leikki, musiikki, luova toiminta, liikunta ja hartaus tukevat lapsen kasvua ja kotien kristillistä kasvatusta.  Päiväkerhotyöhön sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa.

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu huhtikuun loppuun mennessä. Päiväkerhot ovat maksullista toimintaa.

Päiväkerhot kaudella 2018-2019

3-5 vuotiaiden (2013, 2014 ja 2015 syntyneet) ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2.5 tuntia kerrallaan. Aamupäiväkerho klo 09.15 – 11.45 ja iltapäiväkerho klo 13.00 – 15.30.

5 vuotiaille pyrimme järjestämään kolmannen kerhokerran viikossa. Viskarikerho on kaikilla 5 vuotiailla iltapäivällä. Siinä keskitymme harjoittelemaan asioita, jotka vahvistavat lasten taitoja esikoulua varten. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneiden lasten määrä sen sallii. Viskarikerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja ilmoitus kerhosta tulee päiväkerhoryhmän tiedon yhteydessä.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon

Maksut/lukukausi:

Jos molemmat vanhemmat kuuluvat Hattulan seurakuntaan 34€.

Jos toinen vanhemmista on Hattulan seurakunnan jäsen ja toinen kuuluu väestörekisteriin TAI jos vanhemmat kuluvat johonkin muuhun ev.lut seurakuntaan

Jos molemmat vanhemmat ovat väestörekisterissä 68€

Vapaita paikkoja

voi tiedustella myös kesken kerhokautta.  Kerhot kokoontuvat kahdesti viikossa.

Kuva päiväkerhoryhmästä
päiväkerhossa