Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat toimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhotoiminnassa leikki, musiikki, luova toiminta, liikunta ja hartaus tukevat lapsen kasvua ja kotien kristillistä kasvatusta.  Päiväkerhotyöhön sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa.

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu huhtikuun loppuun mennessä. Päiväkerhot ovat maksullista toimintaa.

Päiväkerhot kaudella 2020-2021

3-5 vuotiaiden (2015, 2016 ja 2017 syntyneet) ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2.5 tuntia kerrallaan.

MenoMustikat kokoontuvat Tiistaisin klo 9.30-12.00 ja perjantaisin klo 13.30-16.00.

TehoTyrnit kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin klo 13.30-16.00

5 vuotiaille pyrimme järjestämään kolmannen kerhokerran viikossa. Viskarikerho on kaikilla 5 vuotiailla iltapäivällä. Siinä keskitymme harjoittelemaan asioita, jotka vahvistavat lasten taitoja esikoulua varten. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneiden lasten määrä sen sallii. Viskarikerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja ilmoitus kerhosta tulee päiväkerhoryhmän tiedon yhteydessä.

Maksut/lukukausi 1.1.2019 alkaen:

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat  37 €
  Sisaralennukset 50 %

Toinen vanhemmista kuuluu väestörekisteriin ja toinen on Hattulan seurakunnan jäsen TAI vanhemmat  kuuluvat johonkin muuhun ev.lut. seurakuntaan, maksut ovat 25 % korkeammat

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat  46 €
  Sisaralennukset 50 %

Jos molemmat vanhemmat ovat väestörekisterissä, maksut ovat kaksinkertaiset

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat  74 €
  Sisaralennukset 50 %

Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kerhokauden lastenohjaaja Henrietta Aitto-ojalta puh. 044 7474 312

Kuva päiväkerhoryhmästä
päiväkerhossa