Isostoiminta

Isostoiminta on iso osa rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä. Se antaa valmiuksia toimia sekä varhaisnuorten että rippileirien isosena. Se on riparin käyneiden nuorten yhteistä toimintaa, jossa käsitellään isosena olemista ja elämäntaitoja ja tietysti jatketaan seikkailua uskonasioiden poluilla. Isoseksi haluavalta nuorelta ei vaadita kuin innokkuutta ja myönteistä asennetta, sillä kaikki isostaidot opitaan koulutuksen aikana.


Isostoiminta on kaksivuotinen ja koostuu Tömäjärven leirikeskuksessa pidettävistä viikonloppujaksoista, iltatapaamisista ja osallistumisesta seurakunnan tapahtumiin. Kaksivuotisen koulutuksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa mukana toiminnassa ja siirtyä Wanhojen Isojen Klubiin, jossa pääsee hengailemaan vanhojen isoskavereiden kanssa, järjestämään tapahtumia, suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikenlaista uusille isoskoulutettaville.

Ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen jälkeen on mahdollisuus päästä isoseksi varhaisnuorten leireille sekä riparille oppisopimus isoseksi, eli harjoittelemaan isosena olemista. Toisen koulutus vuoden jälkeen ripareiden portit aukeavat lopullisesti koulutuksen suorittaneille.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan riparikesää seuraavana syksynä.

Lisätietoja voi tiedustella nuorisotyönohjaajilta: Joonas Oja p. 045 6577146 tai Carita Rosberg p. 050 5945144

nuoria veisukirja kädessä

Ota yhteyttä