Musiikkia

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla.

Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen.

Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Jos et sitoutuisikaan säännöllisesti kokoontuviin musiikkiryhmiin, tulisitko ehkä kuitenkin joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Siinä tapauksessa ole ystävällinen ja ilmoittaudu Elina-kanttorille, kun tavataan tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi taikka puhelimella 040 830 9068.

HUOM! Kaikille avoimen kelloyhtyeen soittajan ei tarvitse sitoutua useampiin tapaamisiin, eikä siinä vaadita soitto- tai laulutaitoa.

Toivevirsien laulajaiset Punojanportissa kolme kertaa syyskuussa: torstaina 5.9., 12.9. ja 19.9. klo 13 sekä kolme kertaa lokakuussa: torstaina 17.10., 24.10. ja 31.10 klo 13.

Tervetuloa kaikki mukaan!

Punojanportin osoite on Punojantie 3, PAROLA. Pääovesta sisään ja oikealle...

Huom! Ovet aukeavat sähköisesti seinässä olevaa painiketta painamalla.

Lauluja säestää kanttori Elina Remes, puh. 040 830 9068.

Hei, laulaja!

Haluatko toimia esilaulajana tai laulaa yksin jossain seurakunnan tilaisuudessa?

Tähän tähtäämme soololaulajien yhteisillä harjoituksilla, joita pidetään Hattulan kirkossa perjantaisin 2.8.2019 klo 15 alkaen.

Tervetuloa mukaan!

Säestäjänä toimii kanttori Elina Remes.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.