Kiitos kesän konserteista!

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana: Matalan kynnyksen Eloisat-laulukerho, Pyhän Ristin kuoro, kelloyhtyeet, Hattulan kirkkolaulajat

Hei, laulaja!

Haluatko toimia esilaulajana tai laulaa yksin jossain seurakunnan tilaisuudessa?

Tähän tähtäämme soololaulajien harjoituksilla, jotka alkavat perjantaina 5.10. klo 14 Hattulan kirkossa.

Säestäjänä toimii kanttori Elina Remes.

Tervetuloa mukaan!

Kiitos kesän konserteista! Kuvassa huilisti Eeva Kunnas Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.