Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

..................................................................................................

Tulisitko joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin?

Kanttori on tavoitettavissa puh. 040 830 9068,

Ari Lehtonen Elina-kanttorin sijaisena 31.5.2022 asti.

Seurakunnan musiikkiryhmistä löytyy tietoa tapahtumailmoituksista ja seuraavien linkkien takaa:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Riparilaulut tauolla

Kannattaa seurata seurakunnan tapahtumailmoituksia, joissa ilmoitetaan tilaisuuksista taas, kun toimintaa voidaan järjestää avoimin ovin.

Lisää voi tarvittaessa tiedustella kanttorilta puh. 040 830 9068.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.