Musiikkia

Riparilaulut, tutustumiset urkuihin & kelloihin, Virsimaraton ja "Nuoren seurakunnan veisukirja 50 vuotta"... Etsitään uudet ajankohdat sitten, kun siihen on taas mahdollisuus.

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Tulisitko joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Kanttori Elina Remes on tavoitettavissa sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi tai puhelimitse/ tekstiviesteillä puh. 040 830 9068.

Riparilaulut ovat nyt tauolla. Hattulan kirkossa on laulettu Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja syyskuusta 2019 yleensä perjantai-iltaisin kuuden aikaan. Palataan asiaan... Kiitokset kaikille mainiosta yhteistyöstä! Hyvää kesää!

T. Kanttori Elina Remes puh. 040 830 9068.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Vuosilomalla 22.6-28.6.2020 ja 31.8-6.9.2020

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.