Musiikkia

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana: Matalan kynnyksen Eloisat-laulukerho, Pyhän Ristin kuoro, kelloyhtyeet, Hattulan kirkkolaulajat

Hei, laulaja!

Haluatko toimia esilaulajana tai laulaa yksin jossain seurakunnan tilaisuudessa?

Tähän tähtäämme soololaulajien harjoituksilla, joita pidetään yleensä perjantaisin klo 15 Hattulan kirkossa. HUOM! Ei harjoituksia 5.4. eikä 19.4.2019.

Tervetuloa mukaan!

Säestäjänä toimii kanttori Elina Remes.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.