Soittaja Hattulan Pyhän Ristin kirkossa

Musiikkia

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma.

Kanttori Elina Remes on yleensä parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Muulloinkin voi jättää viestejä sähköpostitse (etunimi.sukunimi ät evl.fi) tai puhelimitse (040 830 9068). Kiitos yhteydenotosta!

Seurakunnan musiikkiryhmistä löytyy tietoa tapahtumailmoituksista ja seuraavien linkkien takaa:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Tulisitko joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Kanttori Elina Remes on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi ät evl.fi tai puhelimitse/ tekstiviesteillä puh. 040 830 9068.

Riparilauluja Hattulan kirkossa usein perjantaina klo 18

​​​​​​​Tarkemmin tietoa löytyy seurakunnan tapahtumailmoituksissa. Tervetuloa laulamaan Nuoren seurakunnan veisukirjaa!

Lisää voi tarvittaessa tiedustella Elina-kanttorilta... Elina Remes puh. 040 830 9068 tai etunimi.sukunimi ät evl.fi.

Huom!

Ennakkotiedoista poiketen:

Kauneimmat joululaulut Vanamajalla on peruttu.

Samoin on peruttu myös Wanhan Apteekin Kauneimmat joululaulut

ja niin myös

Inkalan kartanon Kauneimmat joululaulut on peruttu.

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.