Musiikkia

HUOM! Tilaisuudet ja harjoitukset on peruttu. Seurakunnan kotisivuille päivitetään uusinta tietoa.

Siis loput Kevätkahvilat Virsivartteineen peruttu Punojanportista. Peruttu on myös Riparilaulut, musiikkiryhmien harjoitukset ja tutustumiset urkuihin & kelloihin.

Siirretään Virsimaraton ja "Nuoren seurakunnan veisukirja 50 vuotta" jonnekin tuonnemmaksi. Etsitään uudet ajankohdat sitten, kun siihen on mahdollisuus.

Kiitokset kaikille tuesta ja hyvästä yhteistyöstä!

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

Seurakunnan musiikkitoiminnan tavoitteena on luoda yhteyttä, julistaa ilosanomaa ja lohduttaa musiikin avulla. Tarjolla on mahdollisuuksia laulamiseen, soittamiseen ja elävän kirkkomusiikin kuulemiseen. Kaikessa musiikkitoiminnassa on mukana myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma. Hattulan seurakunnan musiikkiryhmistä on tietoa mm. seuraavien linkkien takana:

Pyhän Ristin kuoro

kelloyhtyeet

Hattulan kirkkolaulajat

Jos et sitoutuisikaan säännöllisesti kokoontuviin musiikkiryhmiin, tulisitko ehkä kuitenkin joskus laulamaan tai soittamaan seurakunnan tilaisuuksiin? Kanttori Elina Remes on tavoitettavissa sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi taikka puhelimella 040 830 9068.

Huom! Riparilaulut ovat nyt tauolla. Hattulan kirkossa on laulettu Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja syyskuusta 2019 yleensä perjantai-iltaisin kuuden aikaan. Ilmoitamme, kun jatkosta on tietoa... Nuorten lauluryhmän oli suunniteltu laulavan Hattulan kirkossa 19.4., koska Nuoren seurakunnan veisukirja täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Palataan asiaan... Kiitokset kaikille mainiosta yhteistyöstä! Hyvää kevättä!

T. Elina-kanttori, puh. 040 830 9068

Huilisti Eeva Kunnas soitti Pyhän Ristin kirkossa 30.8.2018.

Kauneimmat joululaulut on Suomen Lähetysseura r.y:n brändi ja varainhankintakeino. Lähetysseura painattaa lauluvihkot ja toimittaa ne veloituksetta seurakuntiin. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätyt kolehdit tilitetään vastavuoroisesti Lähetysseuran joulukeräykseen.