Meillä voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa (klikkaa linkkejä!).

Useimpien piirien ja kerhojen toiminnassa oli joulun ja vuodenvaihteen aikoihin tauko; toiminta jatkuu loppiaisen jälkeen.

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu seurakuntatalossa maanantaisin klo 12‒14.  Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45.  – Aikuisten raamattupiiri on tauolla, kokoontumisista ilmoitellaan toiminnan käynnistyttyä. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena vetäjänä, ota yhteyttä hattula.seurakunta@evl.fi.

Hattulan seurakunnassa järjestetään yleensä vuosittain sururyhmä eli läheisensä menettäneille tarkoitettu vertaistukiryhmä.  Viimeksi sururyhmä kokoontui loppusyksyllä 2020.  Seuraavan sururyhmän aloitus ei vielä ole tiedossa.