Tule mukaan toiminnan bannerikuva

Hattulan seurakunnassa voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta ja uskonelämän kysymyksistä tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa (klikkaa linkkejä!).

Useimpien piirien ja kerhojen toiminnassa oli kesällä tauko.

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu jälleen Pappilanniementie 9:ssä maanantaisin klo 12‒14.  Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45. – Aikuisten raamattupiiri kokoontuu 18.9.2019 alkaen parillisten viikkojen keskiviikkoina, aluksi Huiliksella (Jaakonkuja 5, Parola).  Myöhemmin syksyllä raamattupiirin kokoontumispaikka voi vaihtua, mistä ilmoitellaan erikseen. – Läheisensä menettäneille tarkoitettu sururyhmä toimii loka-marraskussa, ensimmäinen kokoontuminen Puuhiksella (Parolantie 37) torstaina 10.10. kello 17.