Tule mukaan toiminnan bannerikuva

Hattulan seurakunnassa voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa (klikkaa linkkejä!).

Useimpien piirien ja kerhojen toiminnassa oli joulun ja vuodenvaihteen aikoihin tauko; toiminta jatkuu loppiaisen jälkeen.

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu Pappilanniementie 9:ssä maanantaisin klo 12‒14.  Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45.  – Aikuisten raamattupiiri kokoontuu 15.1.2020 alkaen parittomien viikkojen keskiviikkoina, aluksi Huiliksella (Jaakonkuja 5, Parola).  Talven aikana raamattupiirin kokoontumispaikka voi vaihtua, mistä ilmoitellaan erikseen.

Hattulan seurakunnassa järjestetään yleensä vuosittain sururyhmä eli läheisensä menettäneille tarkoitettu vertaistukiryhmä.  Viimeksi sururyhmä kokoontui loppusyksyllä 2019.  Seuraavan sururyhmän aloitus ei vielä ole tiedossa.