Tule mukaan toiminnan bannerikuva

Hattulan seurakunnassa voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta ja uskonelämän kysymyksistä tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa (klikkaa linkkejä!).

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu Pappilanniementie 9:ssä maanantaisin klo 12‒14.  Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45.

Nuorten kehitysvammaisten aikuisten kerho kokoontuu Huiliksella (Jaakonkuja 5, Parola) maanantaisin kello 17.

Aikuisten raamattupiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) kello 18.00‒19.30 Huiliksella (Jaakonkuja 5, Parola), keväällä 2019 vielä 10.4., 24.4. ja 8.5.

Katinalan lähetyspiirin, Lepaan ystäväpiirin ja Valteen-Salimäen diakoniapiirin kokoontumisista (kukin piiri noin kerran kuussa) ilmoitetaan erikseen.

Syksyllä 2019 toimintansa aloittaviin perhe- ja päiväkerhoihin tulee ilmoittautua jo keväällä 15.4. mennessä.  Vapaita paikkoja voi tiedustella vastaavalta lastenohjaajalta.

Nuoret:

Nuorisotila Huilis (Jaakonkuja 5) avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 14‒18.

MiniHuilis 4‒6 -luokkalaisille keskiviikkoisin klo 14‒17.

Isoskoulutuksesta ja Palveluoperaatio Saappaan toiminnasta ilmoitetaan erikseen.