Tule mukaan toiminnan bannerikuva

Hattulan seurakunnassa voit olla monessa mukana.

Eri ikäryhmien (lapset ja lapsiperheet, nuoret sekä aikuiset) toiminta on esiteltynä omilla alasivuillaan.  Jos olet kiinnostunut jumalanpalveluksesta ja uskonelämän kysymyksistä tai seurakunnan musiikkiryhmistä tai lähetystyöstä, näiltä verkkosivuilta löytyy lisätietoa.

Alla on luettelo seurakunnassa säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä.

Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät, syksy 2018

Maanantaipiiri on avoin toiminnallinen piiri, joka kokoontuu Pappilanniementie 9:ssä maanantaisin klo 12‒14. Kyyti järjestetään osallistujille hintaan 4 € (meno+paluu), lähtö Parolan taksikopilta klo 11.45.

Keskiaikainen kelloyhtye harjoittelee perjantaisin klo 15 Hattulan kirkossa.

Hattulan Kirkkolaulajien harjoitukset perjantaisin klo 16 Hattulan kirkossa.

Pyhän Ristin kuoron harjoitukset 30.8. alkaen torstaisin klo 19‒21 Kotikirkossa (Teollisuustie 6), paitsi 18.10. ja 25.10. Hattulan kirkossa.

Eloisat -laulukerho torstaisin klo 13 Punojanportissa (HUOM! Ei 11.10.).

Nuorten kehitysvammaisten aikuisten kerho Huiliksella maanantaisin kello 17 syyskuusta alkaen.

Aikuisten raamattupiiri 5.9.‒12.12. joka toinen keskiviikko kello 18.00‒19.30 Huiliksella (Jaakonkuja 5).

Katinalan lähetyspiirin, Lepaan ystäväpiirin ja Valteen-Salimäen diakoniapiirin kokoontumisista (kukin piiri noin kerran kuussa) ilmoitetaan erikseen.

Uskonkysymysten pohdintaryhmään voi ilmoittautua sen ensimmäiseen kokoontumiseen 25.9.2018 asti.  Sen jälkeen ryhmä on suljettu, luottamuksellinen keskusteluryhmä.

Syksyllä toimintansa aloittaviin perhe- ja päiväkerhoihin ilmoittautuminen tapahtui keväällä.  Vapaita paikkoja voi tiedustella vastaavalta lastenohjaajalta.

Nuoret:

Nuorisotila Huilis (Jaakonkuja 5) avoinna tiistaisin ja torstaisin syyskuussa klo 14‒18 ja loka-marraskuussa klo 15‒20.

MiniHuilis 4‒6 -luokkalaisille 12.12.2018 asti keskiviikkoisin klo 14‒17.

Isoskoulutuksesta ja Palveluoperaatio Saappaan toiminnasta ilmoitetaan erikseen.