Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat toimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhotoiminnassa leikki, musiikki, luova toiminta, liikunta ja hartaus tukevat lapsen kasvua ja kotien kristillistä kasvatusta.  Päiväkerhotyöhön sisältyy yhteistyö vanhempien kanssa.

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu huhtikuun loppuun mennessä. Päiväkerhot ovat maksullista toimintaa.

Päiväkerhot kaudella 2019-2020

3-5 vuotiaiden (2014, 2015 ja 2016 syntyneet) ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2.5 tuntia kerrallaan. Aamupäiväkerho klo 09.15 – 11.45 ja iltapäiväkerho klo 13.00 – 15.30.

5 vuotiaille pyrimme järjestämään kolmannen kerhokerran viikossa. Viskarikerho on kaikilla 5 vuotiailla iltapäivällä. Siinä keskitymme harjoittelemaan asioita, jotka vahvistavat lasten taitoja esikoulua varten. Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautuneiden lasten määrä sen sallii. Viskarikerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja ilmoitus kerhosta tulee päiväkerhoryhmän tiedon yhteydessä.

Maksut/lukukausi 1.1.2019 alkaen:

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat 36 €
  Sisaralennukset 50 %

Toinen vanhemmista kuuluu väestörekisteriin ja toinen on Hattulan seurakunnan jäsen TAI vanhemmat  kuuluvat johonkin muuhun ev.lut. seurakuntaan, maksut ovat 25 % korkeammat

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat 45 €
  Sisaralennukset 50 %

Jos molemmat vanhemmat ovat väestörekisterissä, maksut ovat kaksinkertaiset

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvat 72 €

Vapaita paikkoja

voi tiedustella myös kesken kerhokautta.  Kerhot kokoontuvat kahdesti viikossa.

Kuva päiväkerhoryhmästä
päiväkerhossa