Jumalanpalvelus ja äänestys seurakuntatalossa

Useimmat Hattulan seurakunnan jumalanpalvelukset pidetään Hattulan kirkossa, ja seurakuntavaalien äänestys on usein ollut siellä.  Tänä vuonna tuomiosunnuntaina 20. marraskuuta kirkko on kuitenkin kiinni.  Kello 10 alkavaan jumalanpalvelukseen kokoonnutaan seurakuntatalossa, ja siellä myös äänestetään.

Tässä jumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista, eikä tilaisuudesta ole internet-lähetystä.  Varsinaisen vaalipäivän äänestys vaalissa, jossa valitaan Hattulan seurakunnan kirkkovaltuusto vuosiksi 2023–2026, alkaa jumalanpalveluksen jälkeen ja kestää iltakahdeksaan asti.

Hattulan seurakuntatalo sijaitsee Parolassa osoitteessa Parolantie 45.

Elokuussa julkaistiin Hattulan seurakunnan kausiesite, jossa oli tietoja tapahtumista marraskuulle asti.  Elokuussa ennakoitiin, että tuomiosunnuntain jumalanpalvelus ja seurakuntavaalien äänestys tapahtuisivat kirkossa, mutta sittemmin vaalilautakunta valitsi äänestyspaikaksi seurakuntatalon.  Painetun esitteen tieto ei siis pidä paikkaansa.

20.11.2022 08.31